3 бр. белтъци се разбиват с 1/2 ч.л. сол, докато се получи гъст сняг. Покрива се с фолио и се слага в хладилника.
6 бр. жълтъци се разбиват със 150 гр. захар, до получаване на гъста и бледа смес. Към тях се добавя 1/2 кг маскарпоне, като се разбърква внимателно на ръка. Добавят се и разбитите на сняг белтъци, като целта е да се получи гладък крем с обем. Бърка се в едната посока :)! Тази смес се покрива с фолио и се оставя в хладилника за 10 мин.

150 мл. марсала (алтернативно може и бърбън 50 мл.) се смесват със 100 мл. горещо кафе Jordani, в подходящ съд, така че да позволява потапянето на всяка бишкота за седунда. Ако се използва бърбън, трябва да се удвои количеството кафе ;)

Бишкотите се нареждат в тава, така че да покрият дъното й, а върху тях се намазва слой от охладения крем. Следва ред бишкоти – ред крем, като завършека е от крем. Покрива се с найлоново фолио и се оставя да престои поне 12 часа в хладилник.

Поръсване със 100% натурално какао Jordani може да е преди да приберете в хладилника, като тогава какаото ще придобие влажен ефект. Може да поръсите след изваждане от хладилника, за да остане какаото прахообразно :) Въпрос на лични предпочитание :)

Насладете се :)